Fri frakt over 500,-

Lukk

Genser til inntekt for Strømmestiftelsen

Strømmestiftelsen arbeider med å bekjempe fattigdom gjennom prosjekter i land som Nepal, Mali, Bangladesh, Niger, Sør-Sudan, Tanzania og Kenya. Nå har de sammen med ambassadør Marna Haugen (kjent som Komikerfrue) designet en egen genser i Rauma Garn! Inntektene fra salget av genseren gir unge, fattige jenter styrke, mot og utdanning gjennom ettårige livsmestringsgrupper.

Marnagenser sand 2

Genseren er strikket i Puno Petit og Plum, og kommer i tre fine fargekombinasjoner; Sand, Pudderrosa og Mørk sennepsgul. Genseren lanseres torsdag 27.august, men er allerede nå tilgjengelig for forhåndsbestilling. Du kan kjøpe genseren gjennom Strømmestiftelsen sin egen nettside.

"Da jeg designet genseren så jeg for meg en genser som passet til sommerkvelder med venner, påsketurer med kakao, tirsdagskvelder i sofaen hvor man trenger litt ekstra varme eller byturer med venninner.
Jeg så også for meg jenter jeg har møtt i andre deler av verden. Jeg tenkte på jentene jeg møtte i Nepal. De fikk selvtillit, utdanning og yrkesopplæring gjennom gruppene Samvad som Strømmestiftelsen driver. Mange kom fra de laveste kastene. Både kastetilhørigheten og det at de er kvinner, plasserer dem lavest på rangstigen. Mange hadde blitt fornedret, men gjennom Samvad fikk de tro på at de hadde en stemme, rettigheter og muligheter" — Marna Haugen

Vi håper mange ønsker å støtte dette fine samarbeidet ved å kjøpe strikkepakker gjennom Strømmestiftelsen!

— Rauma Garn

Flere nyheter

639 A5472

En liten garnfabrikk med lang historie

I vakre Romsdalen ligger Rauma Ullvarefabrikk. Her, blant høye fjell og en vakker fjord, har vi spunnet Rauma Garn siden 1927. Vi brenner for lokal og bærekraftig produksjon, strikketradisjon og historieformidling.

Rauma Ullvarefabrikk er i dag en av få ullvarefabrikker som leverer norsk ullgarn produsert i Norge. Det er vi stolte av! Les mer om oss her.

<