Genser til inntekt for Strømmestiftelsen

Strømmestiftelsen arbeider med å bekjempe fattigdom gjennom prosjekter i land som Nepal, Mali, Bangladesh, Niger, Sør-Sudan, Tanzania og Kenya. Nå har de sammen med ambassadør Marna Haugen (kjent som Komikerfrue) designet en egen genser i Rauma Garn! Inntektene fra salget av genseren gir unge, fattige jenter styrke, mot og utdanning gjennom ettårige livsmestringsgrupper.

Marnagenser sand 2

Genseren er strikket i Puno Petit og Plum, og kommer i tre fine fargekombinasjoner; Sand, Pudderrosa og Mørk sennepsgul. Genseren lanseres torsdag 27.august, men er allerede nå tilgjengelig for forhåndsbestilling. Du kan kjøpe genseren gjennom Strømmestiftelsen sin egen nettside.

"Da jeg designet genseren så jeg for meg en genser som passet til sommerkvelder med venner, påsketurer med kakao, tirsdagskvelder i sofaen hvor man trenger litt ekstra varme eller byturer med venninner.
Jeg så også for meg jenter jeg har møtt i andre deler av verden. Jeg tenkte på jentene jeg møtte i Nepal. De fikk selvtillit, utdanning og yrkesopplæring gjennom gruppene Samvad som Strømmestiftelsen driver. Mange kom fra de laveste kastene. Både kastetilhørigheten og det at de er kvinner, plasserer dem lavest på rangstigen. Mange hadde blitt fornedret, men gjennom Samvad fikk de tro på at de hadde en stemme, rettigheter og muligheter" — Marna Haugen

Vi håper mange ønsker å støtte dette fine samarbeidet ved å kjøpe strikkepakker gjennom Strømmestiftelsen!

— Rauma Garn

Flere nyheter

0 D16 A1 EA C448 4720 ADE1 7676 ED6 F0 FDB 2

20 nye vakre meleringer

Det er noe helt spesielt med den norske ulla, og vi vet at det ikke bare er oss, men mange av dere som også har en kjærlighet for 100% norsk ull og vårt Finullgarn. Nå kommer det med 20 nye, vakre meleringer!

<