Fri frakt over 500,-

Lukk

Rauma Garn dugnad!

Hver måned fotograferer vi flere nye kolleksjoner som ender opp som vakre hefter ute hos alle våre forhandlere. Da koronakrisen dukket opp måtte vi, i likhet med så mange andre bedrifter i Norge og verden, tenke nytt i forhold til hvordan vi gjør ting som vi vanligvis tar som en selvfølge.

Skjermbilde 2020 03 24 kl 15 28 37

Denne våren gir vi ut flere fine bomullskolleksjoner. En av kolleksjonene, i Petunia, skulle etter planen fotograferes om et par uker. Men en fotografering krever at vi samler flere personer fra ulike yrkesgrupper, og det ønsket vi å unngå akkurat nå. Det var da vi kom på en idé om å spørre alle våre fantastiske følgere og strikkere om å bli med på det som skulle bli den største Rauma Garn dugnaden noensinne!

Vi gikk derfor ut på facebook og instagram og ba alle som følger oss om hjelp! Se hele innlegget her. Vi søkte etter strikkere som kunne strikke et plagg fra Petunia kolleksjonen på 3 uker(!) og ta bilde av seg selv i plagget og sende til oss. Litt av en utfordring!

Vi ble derfor helt overveldet da nærmere 2000 strikkere henvendte seg og var klare til å sette igang! For en respons! Med så mange dyktige strikkere tilgjengelig var det ingen enkel jobb å velge!

Vi har nå plukket ut en gruppe strikkere som skal hjelpe oss med å lage det vi tror kommer til å bli et av vårens vakreste hefter. Felles for dem alle er at vi har falt for måten de formidler strikk eller deres hverdag på ved hjelp av bilder, ord eller utstråling.

Er du spent på hvem disse 16 er? Ta en titt nedover så finner du profilene deres. Ta også en titt på vår Instagram om du ønsker å følge dugnaden fremover.

Tusen takk til alle dere som søkte. Vi skulle gjerne brukt dere alle!

Vi gleder oss til å vise dere alle hefte når det står ferdig i begynnelsen av mai.

// Rauma Garn

Flere nyheter

639 A5472

En liten garnfabrikk med lang historie

I vakre Romsdalen ligger Rauma Ullvarefabrikk. Her, blant høye fjell og en vakker fjord, har vi spunnet Rauma Garn siden 1927. Vi brenner for lokal og bærekraftig produksjon, strikketradisjon og historieformidling.

Rauma Ullvarefabrikk er i dag en av få ullvarefabrikker som leverer norsk ullgarn produsert i Norge. Det er vi stolte av! Les mer om oss her.

<