Fri frakt over 500,- | Nå kan du betale med Vipps

Lukk

Garntopia flettejakke bling edition!

Husker dere Garntopia Flettejakke? Det er den fine jakken vi designet og lanserte sammen med Garntopia! Nå lansere vi Garntopia flettejakke BLING edition!

Sjekker du ut #garntopiaflettejakke på Instagram får du opp et hav av fantastiske jakker strikket i Plum.

Nå lansere vi endelig Garntopia flettejakke BLING edition! En glitrende vakker jakke - perfekt til fest! Det er en kort modell som passer kjempefint til kjoler, eller bukser og skjørt med høyt liv.

Forskjellen er at denne har fått en litt tettere halsåpning og er smalere i livet, noe som gir en veldig feminin passform. Ja, også glitrer den, da! Pia, en av gründerne, som også er modell på bildene har på seg en str xs. Garntopia flette- jakke BLING edition er strikket i 1 tråd glitrende Concorde og 2 tråder pusete Plum. Det gir et hav av ulike kombinasjonsmuligheter!

Flere nyheter

639 A5472

En liten garnfabrikk med lang historie

I vakre Romsdalen ligger Rauma Ullvarefabrikk. Her, blant høye fjell og en vakker fjord, har vi spunnet Rauma Garn siden 1927. Vi brenner for lokal og bærekraftig produksjon, strikketradisjon og historieformidling.

Rauma Ullvarefabrikk er i dag en av få ullvarefabrikker som leverer norsk ullgarn produsert i Norge. Det er vi stolte av! Les mer om oss her.

<