Rauma Garn // TRDstrikk

Vi gleder oss til å delta på TRDstrikk, Trondheims første strikkefestival! Festivalen arrangeres 30.08 - 01.09 på Royal Garden. Vi gleder oss masse til å vise frem nyheter, ulike garnkvaliteter og til å slå av en prat med alle festivaldeltakere.

Det flinke teamet bak TRDstrikk har tidligere arrangert både sommer- og vintermarked og nå slår de altså til med en ordentlig festival i Trondheim! Det synes vi er kjempe spennende! Under festivalen vil må få mulighet til å delta på en rekke kreative og morsomme workshops og møte kjente utstillere.

Vi er så heldige at vi får stille ut i markedshallen. Med oss har vi nye hefter og ulike garnkvaliteter som vi håper mange vil stikke innom for å ta en titt på. Vi arrangerer også konkurranse, inviterer til prøvestrikk og selger garn til en fin pris.

Tuva, en av våre dyktige designere vil også lørdag holde foredrag om Rauma Ullvarefabrikk, vår historie, produksjon av norsk ull og hvordan vi jobber i dag. Vi håper du har lyst til å komme!

Billetter kan kjøpes her.

69595271 1214331068749804 2471839552424116224 o

Flere nyheter

Bergen Strikkefestival

Rauma Garn // Bergen Strikkefestival

Vi kommer på Bergen Strikkefestival! Festivalen arrangeres 27.-29. september. Vi gleder oss masse til å vise frem nyheter, ulike garnkvaliteter og til å slå av en prat med alle festivaldeltakere.

OSF magasin

Oslo Strikkefestival 2019

Vi skal være med på Oslo Strikkefestival! Programmet er nå lansert og hemmelighetene avslørt. HER kan du lese om alle våre spennende planer!

298 noster

Nytt garn: Alpakka Lin

Nytt garn i 100% naturfiber. Fantastisk mykt og lett garn i børstet alpakka, med en kjernetråd av lin som gir resultatet liv og dybde.

3 nye farger i Iris

Vi har oppdatert noen av fargene på Iris-fargekartet. Nå har den svarte blitt svartere, den røde blitt rødere og den grønne har blitt grønnere. Se så fint det ble!

Se alle nyheter