Rauma Ullvarefabrikk Adventskalender

Rauma Ullvarefabrikk // Julekalender 2019

Vi gleder oss til desember! Endelig tid for deilig varm strikk, kos foran peisen, juleforberedelser og adventstid!

Adventskalender 22

I årets adventskalender ønsker vi å dele ut gaver fra Rauma Ullvarefabrikk sine tre brands; Rauma Garn, Rauma Collection og Røros Tweed. Og kanskje kommer det noen overraskelser underveis? I tillegg får du og en venn mulighet til å vinne en helt spesiell førjulsgave.

Følg med på instagram hver søndag i advent!

I årets kalenderkonkurranse ønsker vi å se bilder av hva dere forbinder- og liker med Rauma Garn. Hver søndag i advent lanserer vi et nytt bildetema og vinneren trekkes lørdagen etter (med unntak av siste luke som trekkes juleaften). Vi gleder oss til å se kreative, varmende, fantasifulle, hyggelige og morsomme bidrag!

Konkurransevilkår:

For å være med i konkurransen må du:

1: Følge @raumagarn, @raumacollection og @rørostweed på instagram.

2: Legge ut et eget bilde på instagram med #raumagarnjulekalender som samsvarer med ukens tema. Nytt tema lanseres hver søndag på vår instagramprofil.

Vinneren trekkes og annonseres hver lørdag i perioden fra 1. desember frem til 24. desember på vår instagramprofil @raumagarn.

______________________________

Luke 4:

I denne luken kan du vinne reise + opphold i forbindelse med Strikkehelg hos Hotel Union Geiranger 17-19.april. Du må følge @raumagarn og @hoteluniongeiranger for å være med i trekningen.

Premien inkluderer reise (enkleste og rimeligste reisevei fra hjemsted til Åndalsnes/Geiranger og retur). Vinneren og følge må selv komme seg fra privat adresse til nærmeste togstasjon eller flyplass. Vi vil så langt det lar seg gjøre oppfordre og legge tilrette for togreise til Åndalsnes, og derfra arrangere transport videre til Geiranger. Vi avtaler dette med vinneren etter at konkurransen er avsluttet.

Premien inkluderer også hotellrom for to personer (17-19.april) og helpensjon (frokost, lunsj, middag) hos Hotel Union Geiranger. Premien kan ikke benyttes på noe annen dato, og skulle du bli forhindret i å delta frafaller derfor premien (med mindre du gir den videre til noen andre). Premien kan ikke videreselges.

Vinner og følge må ha fylt 18 år på reisetidspunkt.

Flere nyheter

Se alle nyheter