Rauma Garn X Guttenogstrikkemor

Lørdag 16. november lanserer vi endelig samarbeidet vårt med den flinke strikkedesigneren Guttenogstrikkemor!

CF130517ret

En kolleksjon med deilige hverdagsplagg


Vi på Rauma Garn er veldig stolte av å kunne presentere denne kolleksjonen, og har lenge gledet oss til å vise den frem!

Pia, den dyktige strikkedesigneren bak Guttenogstrikkemor, har vært en figur i strikkeverdenen lenge, og det har vært spennende å utvikle en kolleksjon i samarbeid med henne!

Dette sier Pia selv om kolleksjonen:

“Denne kolleksjonen er inspirert av 70 tallet både i farger og snitt, og navnet på plaggene er av ikoniske damer jeg digger fra den tiden! I tillegg ønsket jeg å lage en deilig kolleksjon på tykke pinner som glir rett inn i basis garderoben. Jeg er stor tilhenger av kule hverdagsplagg som også er komfortable! Fargepaletten er inspirert av de vakre fargene som høsten bringer med seg, med et snev av 70 tallet i seg. Med Puno Petit og Alpaca Silk så kan man ha vakre plagg som også er myke og varme mot kroppen! ”- Pia // Guttenogstrikkemor

Limited edition Puno Petit og Alpaca Silk

Til kolleksjonen har Pia plukket seg ut de superaktuelle fargene Mørk terrakotta, Høstfersken og Vanilje.

Fargene er limited edition og finnes i alpakkakvalitetene Alpaca Silk og Puno Petit.

Lansering av garn og oppskrifter

Oppskriftshefte og garn lanseres med et eget arrangement lørdag 16. november kl. 12.00 hos Husfliden Trondheim! Oppskrifter og garn vil være tilgjengelig samtidig hos de fleste av våre forhandlere rundt om i Norge.

Har du lyst til å være med på lansering i Trondheim? Da kan du glede deg til å høre Pia fortelle mer om kolleksjonen, goodiebags (til de første 50 som møter opp), kaffe & noe å bite i fra en av Trondheims beste kaffebarer, og ellers hyggelig stemning i den fine butikken til Husfliden Trondheim. Arrangementet er åpent for alle, og har du lyst til å være med så finner du mer informasjon på vårt Facebook arrangement.

Ønsker du å se bilder fra lanseringen så følg gjerne Guttenogstrikkemor og RaumaGarn på Instagram!

Hele heftet finner du også her [lanseres lørdag kl. 12.00].

Vi har kjempelyst til å se hva du strikker! Tag gjerne bildene dine med:

# r a u m a g a r n x g u t t e n o g s t r i k k e m o r

#guttenogstrikkemor #raumagarn

Flere nyheter

Asdventskalender 3

Rauma Garn Adventskalender 2020

I årets adventskalender kan du vinne valgfrie strikkepakker i noen av de fantastiske garnkvalitetene våre som vi lager selv her på fabrikken vår i Romsdalen, av 100% norsk ull!

Se alle nyheter